De Paintball Loods in Rijkevorsel Het Paintball Strand in Ermelo De Airsoft Loods in Rijkevorsel 

Paintball Boerderij

 
menu
Speciale events voor grote groepen; een personeelsuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Gegarandeerd een onvergetelijk vrijgezellenfeestje gaat niet zonder paintball. Bij de Paintball Boerderij kun je je vrijgezellenfeest zo compleet maken als je zelf wilt!
Neem contact met ons op
voor een vrijgezellenfeestje
op maat.

 

Vrijgezellenfeestje

Niks is spectaculairder dan je vrijgezellenfeest aanvullen met een goed potje paintball. De vrijgezel in een konijnenpak hijsen en hem vervolgens de bunnyrun laten doen is al tijden een traditie. Naast paintballen kun je bij de Paintball Boerderij ook vele andere activiteiten doen als boogschieten en klimmen bij het klimpark Zips 'n Ropes. . Een vrijgezellenfeest maak je compleet met een bezoekje aan onze horeca op locatie.

Neem contact op

Bestel je tickets met korting!

Wil jij graag als activiteit gaan paintballen voor een vrijgezellenfeest? Neem dan een kijkje bij onze aanbiedingen, speciaal voor vrijgezellenfeesten! Maak je uitje compleet met eten & drinken zodat je het beste pakket hebt voor al je maten.

Een kleine noot vooraf omdat wij ook weten hoe het vaak gaat: voor en tijdens het paintballen is het drinken van alcohol verboden! Na het paintballen is er uiteraard wel alle ruimte voor. Als je je tickets vooraf besteld, hebben we een leuke aanbieding!


Bestel nu je tickets

Bestel nu je tickets met korting!