De Paintball Loods in Rijkevorsel Het Paintball Strand in Ermelo De Airsoft Loods in Rijkevorsel 

Paintball Boerderij

 
menu

Vergeet wat je weet over paintball

Dit is paintball!

Paintball boerderij | Vergeet wat je weet over Paintball. Dit is Paintball!


Voorzien van een stevige overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer (of lasergun) met een vol magazijn betreed je een van onze uitdagende arena’s. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Verschuil je achter een echt zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken. Klim in een boomhut en met perfect overzicht schakel je de ene na de andere tegenstander uit.

Tijdens de Xperiences op de Paintball Boerderij krijgen paintball en lasergame nog een extra dimensie. Neem het op tegen een SWAT-team of win The Golden Gun!

De Paintball Boederij biedt ook ruimte voor ontspanning in onze gezellige bar, voor een hapje en een drankje. En natuurlijk een welverdiend biertje na de inspanning!

Paintball

Koop een cadeaubon

Paintball boerderij | Vergeet wat je weet over Paintball. Dit is Paintball!

Of bekijk foto's

We hebben een super avond gehad !! Wij komen zeker vaker groeten uit de achterhoek

Bekijk alle reviews

Xperience

Durf jij het aan?

Bekijk dan onze bijzondere Xperiences. Van een SWAT-experience voor de die-hards tot de Ladies Night met wat extra bescherming. Je kunt tijdens de spellen ook speciale tickets te pakken krijgen en extra kogels en zelfs vrijkaarten winnen!

Als je van echt lekker houdt, eet je natuurlijk bij de ons. Bij onze bar staan we garant voor echte smaak. En echte smaak krijg je alleen als je gebruik maakt van de beste verse producten.

Naar de burgerbar