De Paintball Loods in Rijkevorsel Het Paintball Strand in Ermelo De Airsoft Loods in Rijkevorsel 

Paintball Boerderij

 
menu
Lasergamen

Prijs

€34,95 p.p.
 

Inhoud

Pokerchips en pokerkaarten   
Horeca mogelijkheden  
   
 

Locaties

Strand
Boerderij
 
 

Eisen

Minimaal 6 personen


 

 

Boek nu

Prijs:   €34,95 p.p.
inhoud: 3 uur airsoft, onbeperkte munitie voor €35
Locaties:   Strand, Boerderij
Eisen:   Minimaal 2 personen, minimum leeftijd 18 jaar

 

Boek nu

Poker arrangement

3/4 uur pokeren
  • Professionele pokerchips en kaarten
  • Eigen inbreng regels mogelijk
  • Meerdere rondes spelen
  • Gratis groepsfoto
€34,95 p.p.

Pokeren bij de Paintball Boerderij:

Horeca

Om je goed te kunnen concentreren is het belangrijk om goed gegeten te hebben.. In onze horecagelegenheid  begint de voorpret met goede producten zoals spareribs, kip, quiche, tosti's, panini's of kies voor borrel snacks!

Ontvangst

Onder het genot van een kopje koffie of een frisje. Even bijpraten nog met je vrienden en vriendinnen en natuurlijk wachten op die laatkomers. 

 

Regels

Je krijgt speluitleg van het pokeren. We gaan er vanuit dat iedereen bekend is met de regels of deze thuis al heeft doorgenomen. Een hele korte uitleg wordt het dus

 

Pokeren

Dan is het eindelijk tijd om te gaan pokeren!

 

Naborrelen

Na zo lang geconcentreerd te zijn is het verrukkelijk om even lekker te ontspannen. Dat doe je met een lekker hapje en een drankje in de gezellige bar.

 

Boek nu!

 

 

  Geef als cadeaubon

Poker spelregels

Pokeren

Pokeren is wereldwijd bekend en ook een makkelijk spel om onder de knie te krijgen. Bij Paintball Boerderij spelen we Texas Hold 'Em Poker. Dit is ook het spel dat het meest gespeeld wordt en populairst is. Op onze locatie krijgt iedereen van tevoren een aantal chips waarmee hij/zij kan meedoen aan het spel. Er is geen vast dealer en deze wordt elke ronde (met de dealer button) onderling verwisseld. 

Het verhogen van de blinds, re-buy en de duur van rondes wordt in overleg van tevoren bepaald. Hier zijn we flexibel in en kunnen hierdoor voor verschillende opties gaan. 

Het is toegestaan om eigen kaarten/chips mee te brengen. Het is echter niet toegestaan om hapjes en drankjes van buitenaf mee te nemen.