De Paintball Loods in Rijkevorsel Het Paintball Strand in Ermelo De Airsoft Loods in Rijkevorsel 

Paintball Boerderij

 
menu

Activiteiten

Onderstaand vind je een overzicht van al onze activiteiten. Van handboogschieten, een kinderfeestje of paintball, tot een vrijgezellenfeest of één van de uitdagende experiences!

Ready to get dirty?

Bedrijfsuitjes

Op zoek naar de ideale combinatie van inspanning en ontspanning op jouw bedrijfsuitje of teamuitje? Daag je collega's of teamgenoten uit bij Paintball Boerderij! Maak een mix van Paintball, Handboogschieten of Lasergame, of kies zelf activiteiten die wij op maat organiseren. Of je nu eerst wilt vergaderen in een van onze ruimtes, start met een goede bodem in onze horeca, of liever direct de actie op zoekt; wij horen graag jouw wensen. Om de adrenaline weer wat te laten zakken sluit je de dag af met een borrel op het loungeterras!

Meer info

 

Vrijgezellenfeest

Geen vrijgezellenfeest zonder een lachwekkende outfit! Bij de Paintball Experience wordt jullie vrijgezel in een konijnenpak gehesen voor de bunnyrun. Lees: zo hard mogelijk heen en weer rennen terwijl de teamgenoten vanaf de kant vrij op de 'bunny' mogen schieten! Natuurlijk kun je ook een regulier paintballspel boeken of kan er, afhankelijk van het aantal deelnemers, een op maat gemaakt vrijgezellenfeest samengesteld worden. Bijkomen doe je op ons steigerhouten loungeterras met onze befaamde menu's en een welverdiend koud biertje!

Meer info

 

Paintball

Beschermende gear: check! Een volgeladen paintballgeweer: check! Terwijl je in de startblokken staat voel je de adrenaline door je lijf gieren. Een snelle blik naar je teamgenoten en dan volgt het startsein! Je trekt een sprint naar een van de enorme traktorbanden en in je ooghoeken zie je een van je tegenstanders die de aanval op je opent, met een sliding duik je achter de autoband. Gered! Snel reageren en een goede dekking zijn essentieel tijdens paintballen. Van achter het zeilschip zie je een tegenstander bewegen, nu is het jouw beurt!

Meer info

 

Lasergamen

Paintball Strand en Paintball Boerderij zijn de enige locaties in Nederland waar je outdoor kunt lasergamen! Gewapend met een lasergun ren je de arena in. Daar, een klein obstakel waar je jezelf even kunt verschuilen om een goede tactiek te bedenken. Dan hoor je voetstappen op je af komen. Er is geen tijd meer om na te denken! Muisstil wacht je tot de voetstappen naderen, je richt je gun… RAAK! Je tegenstander is nu 3 seconden uitgeschakeld, tijd om de rest van de arena te verkennen. Wie de meeste tegenstanders uitschakelt wint de meeste punten; challenge accepted?

Meer info

 

Handboogschieten

Een vaste hand, een scherp oog en opperste concentratie; ready, set, shoot! Voor eventjes waan je jezelf in de middeleeuwen. Gewapend met pijl en boog ga je deze uitdaging aan. Ga voor een voltreffer in de roos, schiet een appel van de paal of richt op Robin Hood tickets voor een gratis drankje aan de bar. Natuurlijk kun je pijl en boog schieten combineren met paintballen of lasergamen. Een kleine tip: begin met het handboogschieten. Na een actief potje paintball kunnen we je verzekeren dat je armen het zwaar zullen krijgen!

Meer info

 

Kinderfeestjes

Kinderpaintball en handboogschieten zijn super stoer! Jullie gaan de strijd met elkaar aan om te kijken wie de echte superheld is. Speel Raak de Draak en schakel de draak uit als een echte Robin Hood met pijl en boog, of ga de monsters te lijf in een potje kinderpaintball. De monsters kunnen zich verschuilen achter een heus zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken. Kruip door enorme rioolbuizen of klim in een uitkijkpost om alle monsters te pakken te krijgen. Spannend! Durf jij het aan?

Meer info

 

Xperience

Ga je geen uitdaging uit de weg? Kies dan voor een van onze Xperiences. Tijdens Special Ops speel je in vier slopende uren verschillende strategische spellen. Uiteraard voorzien van een goede uitrusting: bijvoorbeeld een shotgun, sniper of vol automatisch wapen! Altijd al eens een SWAT-team te grazen willen nemen? In Beat the Swat heb je 10 minuten de tijd om met jouw team 6 SWAT-members uit te schakelen. Voor de dames die liever zonder al te veel blauwe plekken thuis komen is er een Ladies Night en een vrijgezel komt niet onder een Bunny Run uit! En hoe fanatiek ben jij? Ga je voor het daredevil ticket, een golden ticket of een camper ticket?

Meer info