De Paintball Loods in Rijkevorsel Het Paintball Strand in Ermelo De Airsoft Loods in Rijkevorsel 

Paintball Boerderij

 
menu
Evenement met Paintball, pijl en boogschieten, golf en The Best Burgers in Town

Deze bedrijven gingen je voor

Combineer een gezellig teamuitje of bedrijfsuitje met een flinke portie actie!

Een paintball uitje is een gegarandeerd succes door ons gastvrije team en prachtlocatie!

Eerst ontspannen vergaderen of direct lekker een van onze uitdagende arena’s betreden. Bij Paintball Boerderij is de keuze aan u. Teamuitjes, bedrijfsuitjes of gewoon met de hele sportvereniging een onvergetelijke dag beleven. Het gebeurt bij het Paintball Boerderij!

Er is voldoende ruimte voor presentaties of vergaderingen, uitstekende horeca en tal van spannende activiteiten voor een geslaagd feestje.

Paintball Boerderij biedt altijd maatwerk voor een geslaagd evenement. Maak een mix van Paintball, Handboogschieten, Golf of kies zelf activiteiten die wij voor u op maat organiseren.

Bel 085-8888581!

Cadeaubon 

Een cadeau geven aan je werknemers? Geef een paintball uitje cadeau! Koop snel en gemakkelijk een ticket om cadeau te geven via onze ticketshop.

Koop je cadeau

Bel mij terug

Vul je gegevens in en we bellen uiterlijk de volgende werkdag terug.

Activiteiten

Airsoft

Airsoft

Is er échte actie en teamwork noodzakelijk voor een geslaagd evenement? Ga dan voor Airsoft. Twee teams nemen het tegen elkaar op om uitdagende missies te volbrengen. Bij Airsoft wordt gebruikgemaakt van 1:1 replica’s van bestaande wapens. Het uiterlijk komt precies overeen met wapens van het leger en politie. Je schiet met plastic balletjes van 6 mm (BB’s). Spannender dan dit wordt het niet!
Handboogschieten

Handboogschieten

Boogschieten is ideaal als onderbreking tijdens een vergadering, een korte activiteit na bijvoorbeeld paintball, airsoft of golf. Wie van de groep is het meest trefzeker en scoort zoveel mogelijk punten. Op verzoek organiseren we ook speciale challenges met speciale Robin Hood prijzen!
Pitch & Putt Golf

Pitch & Putt Golf

Pitch & Putt Golf is geschikt voor iedereen en elk niveau. Je hebt geen GVB nodig, maar ook voor de gevorderde speler is er voldoende uitdaging. Pitch & Putt Golf wordt gespeeld op een kleine golfbaan met 18-holes.
Horeca

Horeca

Als je van écht lekker houdt, eet je natuurlijk bij ons. Wij staan garant voor échte smaak. En echte smaak krijg je alleen als je gebruik maakt van de beste verse producten.
Wat kunnen we voor jouw bedrijfsuitje betekenen?

Wat kunnen we voor jouw bedrijfsuitje betekenen?

Uw bedrijf houdt van een uitdaging. Wij ook. Zijn er speciale wensen of ideeën die niet standaard binnen ons aanbod vallen, is dat geen probleem. We organiseren graag een ultiem bedrijfsuitje op maat. Neem contact met ons op en we maken er een onvergetelijk evenement van!

Unieke Xperience

voor uw bedrijf

Ladies Only

Ladies Only

Speciaal voor de dames die wel lekker willen schieten maar niet zo van de blauwe plekken en schrammen houden. We zorgen tijdens de Ladies Night voor extra bescherming en handschoenen, eventueel lichtere wapens en natuurlijk roze overalls! Wil je helemaal niet geraakt worden kun je altijd meedoen met ‘Shoot the Bunny’! Hierbij moet je een van onze marshalls, uiteraard gekleed in een roze konijnenpak, zo vaak mogelijk zien te raken. En na alle actie staat er uiteraard een lekker glaasje bubbels voor jullie klaar!
Special Ops

Special Ops

Kruip in de huid van de Elite eenheden die overal ter wereld ingezet worden. Onder de zwaarste omstandigheden dient je team de doelen te behalen waarvan je dacht dat het onmogelijk was. Maar je zal wel moeten. In 4 slopende uren speel je met je team verschillende strategische spellen. Elk team wordt uitgerust met een Sniper, een full-auto-wapen, een handwapen en 3 normale paintballwapens, waarbij er 1 persoon een wapenschild in handen krijgt.
BunnyRun

BunnyRun

Sta je graag in de belangstelling? Heb je uithoudingsvermogen? Heb je 'balls of steel'? Trek snel het roze konijnenpak aan! Met een full-auto wapen in je hand ren je zo hard als je kunt naar de andere kant van het veld, terwijl iedereen vanaf de kant van het veld zijn wapens op je leeg schiet. Run bunny, RUN! Als beloning voor je opoffering krijg je de volgende ronde het machinegeweer voor een flinke revanche! En een ijskoude halve liter bier natuurlijk!